Domácí klobásky naší babičky

Suroviny

  • 3 kg vepřového bůčku
  • 2 kg přední hovězí
  • mletý pepř
  • 100 g soli
  • červená paprika
  • drcený kmín
  • vepřová střívka

Postup

1-2 kg masa nameleme najemno. Ostatní maso umeleme na mašince o průměru 8 - 10 milimetrů. Přidáme ostatní suroviny a vše řádně promícháme a dáme na 4 dny do lednice proležet.

Po 4 dnech maso vyndáme, nalijeme do něj asi 1/2 l studené vody a pořádně promícháme. Maso nabíjíme do střívek nabíječkou.

Udíme při 70 - 80 stupních cca 3 - 4 hodiny.


Dobrou chuť přeje Dominik.....


© 2024 La Cuisine Royale  |  Všechna práva vyhrazena
Vytvořeno službou Webnode Cookies
Vytvořte si webové stránky zdarma! Tento web je vytvořený pomocí Webnode. Vytvořte si vlastní stránky zdarma ještě dnes! Vytvořit stránky